Canagan
 
PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 » Kato «

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kato

avatar

Aantal berichten : 19
Registratiedatum : 25-02-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : Dat wil jij wel weten hea?

Vestri Fera
Geslacht: Man
Herkomst: Dúnnach -> Ursus Woud
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Ram (vuur)

BerichtOnderwerp: » Kato «   vr feb 25, 2011 6:01 am

Kato

Maak kennis met Kato,
hij is een beetje een buitenbeentje, heeft maling aan de regels en gaat zijn eigen gang. Niemand zegt hem wat te doen of wat te laten, dat bepaald hij zelf wel.

Verleden:

Kato heeft zijn ouders nooit echt gekend. Hij heeft geen idee of hij überhaupt nog wel familie heeft. Hij groeide op in de straten en stegen van Tillhaelan. Oorspronkelijk komt hij uit de bossen van Dúnnach maar is samen met een jeugdvriend (een beer) daar weggetrokken. De dieren daar wouden niks met hun te maken hebben. Beide hadden ze geen ouders en die grote stad trok hun aan. Eenmaal daar was het flink wennen. Ze spraken de taal niet, kende de gewoontes niet. Er waren dan ook vele tegenslagen. Ze zijn namelijk niet de enigste zwervers in Tillhaelan. Zijn vriend en hij werden alsmaar verschillende en op een gegeven moment nam zijn vriend een baan. Kato wou absoluut niks met de economie en dat soort zaken te maken hebben. Dus daar scheidde hun wegen. Kato weet nu alle kneepjes van het leven in de stegen.

Karakter:

Kato wil het liefst onafhankelijk zijn. Dat andere hem niet zo mogen vind hij geen probleem. Hij snapt het ook wel, ze verafschuwen hem. Hij steelt, vecht, bijt en gromt daar houden ze niet van. Maar hij moet wel om te overleven. Hij vertrouwd ook niet snel een ander, het kan je dood worden als je te snel iemand vertrouwd. Dat zit er diep in bij hem. Toch is hij redelijk relaxed. Hij ligt het liefst wat te luieren op de daken van de gebouwen. Kijkt hoe de zon ondergaat en de volgende dag weer op. Hij maakt zich zo min mogelijk zorgen over zijn toekomst. Dat zal wel goed komen.

Sterrebeeld

Kato is een ram, dus zijn element is vuur. Een andere zwerver waar hij een tijdje mee is opgetrokken had hem de nodige dingen geleerd om zijn element te beheersen. In het begin waren er heel wat haren verschroeid maar nu kan hij heel soepel met zijn krachten omgaan.
Vaak zie je hem ook in een eenzaam steegje met vuur spelen. Het gaat altijd goed, nou ja, meestal dan...

Krachten:

- In een flits van vuur verdwijnen om vervolgens ergens anders op te duiken. Een soort teleportatie dus, maar niet verder dan 10 meter. Als hij er meer ervaring mee krijgt zou hij zelfs kilometers verder op kunnen belanden. Maar daar moet Kato nog veel mee trainen maar het is erg gevaarlijk, je weet nooit waar je terecht komt.

- Hij kan vlammen vuur in zijn handen laten verschijnen. Als hij zich verveelt speelt hij vaak met die vlammetjes die dan tussen zijn nagels/vingers glijden. De vlammen kunnen ook groot worden, dan zijn het vuurballen die hij kan afschieten.

- Hij kan een vuurwezen oproepen uit vuur. (duh Razz) Die kan hij dan bevelen laten opvolgen zoals iemand aan vallen. Hij kan maar één wezen oproepen maar die kan verschillende vormen aannemen. Zoals een draak, beer of hond.

- Deze heeft hij nog niet ontdekt.

Taak:

Kato heeft nauwelijks iets meegekregen van al die verhalen over het paradijs. Hij vangt er wel eens iets van op maar het klinkt als een groot sprookje in zijn oren. Hij kent de geschiedenis niet en zou het ook niet willen weten. En al zou hij alles van het paradijs weten, dan zou hij er nog steeds niet op zoek naar gaan. Laat dat maar over aan die gelovige imbecielen.
Hij is dus een Wanderers.

[Kato is een manenwolf maar wetenschappers zijn er nog niet echt uit of het nou meer verwant is aan een wolf of aan een vos. Ze denken de vos maar zoals ik al zei is lang niet iedereen daar mee eens. Qua karakter is Kato een beetje een kruising tussen de Lupus en Vulpes. Ik zet hem maar bij de Lupus i.v.m. zijn grote...]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
» Kato «
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Canagan :: Algemeen :: Vestri Fera-
Ga naar: