Canagan
 
PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Aanvragingen Fera Leiders

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sahaiadar
Leader of Leo ♂
avatar

Aantal berichten : 124
Registratiedatum : 19-11-10
Leeftijd : 25

Vestri Fera
Geslacht: Mannelijk
Herkomst: Tillhaelan, spreekt als moedertaal echter Latijn.
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Leeuw (vuur)

BerichtOnderwerp: Aanvragingen Fera Leiders   di nov 30, 2010 12:49 pm

Over iedere soort is er één dominant en wordt beschouwd als de machtige leider van die soort. Er zijn twee aanspreektitels om deze leiders waarde te tonen: het mannelijke Deum en het Dea voor vrouwelijke. Je kunt hier je aanvraag doen om één van de Leiders te kunnen bespelen. De namen zijn al verzonnen, maar we vinden het geen probleem als je die wilt veranderen. De rangen zijn er neergezet als voorbeelden, die je eventueel kunt aannemen of je eigen rangen ervoor verzint. Aan de rangen hoef je je dus ook niet per se te houden. Zet het in je post erbij als je het liever veranderd, dan houden wij daar rekening mee. Ook het beschreven karakter hoeft niet helemaal hetzelfde te zijn. Je mag best een eigen draai aan je Fera Leider geven. Echter zitten er een paar kleine regels aan vast, mocht je graag een Fera Leider willen bespelen:

- Je bent regelmatig online. Neem je een belangrijke taak als Fera Leider onder je hoede, dan is het vanzelfsprekend dat je regelmatig online moet komen.

- Je moet over goed Nederlands beschikken.

- Wij verheffen je uit je rang, mocht je zonder reden een lange tijd niet meer online komen, om de titel vrij te stellen aan andere geïnteresseerden.De Fera Leiders:

(Bezet) Vukatør Vilkas
Leider van de: Lupus (wolven)
Leider over: U'Conodri
Geslacht: Mannelijk
Extra rangen: oud-generaal, leermeester over rekruten bij het Instituut voor Krijgerschap
Uitspraak naam (mag veranderd worden: Vuu-kaa-teur Viel-kas
Eigenschappen: Kil, egoïstisch, pessimistisch, moedig, strijdvaardig, wilt het altijd op zijn manier, veel (strijd)littekens
~ Vukatør Vilkas heeft gezorgd voor de invloed op onder andere Wanderers, en andere dieren, om zich tegen het hele idee te keren om op zoek te gaan naar het Paradijs en daar het leven voort te zetten. Waarom? Omdat hij als oud-generaal behoorlijk strijdlustig is en van binnen liever een bloederig drama wilt dan een vredelievend wereldje. Hij gaat zijn eigen weg en heeft de voorkeur alles op te lossen door middel van bruut geweld. Een strijd zal hij dus niet gauw uit de weg gaan.
Mogelijk uiterlijk:
Spoiler:
 


(vrij) Sahaiadar (Naam wordt veranderd)
Leider van de: Leo (leeuwen)
Leider over: Tillhaelan
Geslacht: Mannelijk
Extra rangen: Generaal over Kamp Leo, de 'koning' der Drie Dimensies
Uitspraak naam (mag veranderd worden: Saa-haa-jaa-dar
Eigenschappen: Warmhartig, begrijpend, kalm, geduldig, vriendelijk, vastberaden, moedig, fier, majestiek
~ Het gerucht gaat dat Sahaiadar met zijn majestieke uiterlijk de gave heeft anderen ter plekke te kalmeren. Hij is een groot en machtig leider, heeft ontzettend veel inspraak op de andere soorten en lijkt heimelijke connecties met de Derde Dimensie te hebben. Dat maakt hem ook mysterieus. Verder heeft hij een tong die spreekt met rechtvaardigheid en, soms, oplossingen op de hardere manier als er echt geen andere optie is. Maar dit gebeurt altijd met zachte woorden en uitstralende vriendelijkheid.
Mogelijk uiterlijk:
Spoiler:
 


(Bezet) Tora
Leider van de: Tigris (tijgers)
Leider over: Lom-Lanóre
Geslacht: Mannelijk
Extra rangen: de Straatvader; ontfermt zich over jonge verdwaalde jongen
Uitspraak naam (mag veranderd worden: Too-raa
Eigenschappen: Teruggetrokken, vriendelijk, zachtaardig maar krachtig, kan behoorlijk fel uit de hoek komen, rustig, vermijd liever ruzie
~ Tora is vredelievend, schuw en nogal wat voorzichtig in het begin. Hij lijkt erg timide door zijn geslotenheid, maar achter het muurtje dat hij om zich heen heeft opgebouwd, schuilt een verstandige tijger die vastberaden is over zijn keuzes en zijn klauwen angstloos toont daar wanneer het nodig is. Ondanks zijn wat afwijkende persoonlijkheid is hij een gerespecteerd leider onder zijn soort.
Mogelijk uiterlijk:
Spoiler:
 


(Bezet) Kapono
Leider van de: Jubatus (cheetah's)
Leider over: Bélaghondor
Geslacht: Mannelijk
Extra rangen: Hoofd en rechter van het Rechtshof over Katachtigen, organisator van Flitsren-races
Uitspraak naam (mag veranderd worden: Kaa-poo-noo
Eigenschappen: Doodserieus, wat kil en norsig, streng, welopgevoed, sociaal, precies, gedisciplineerd, stelt vaak hoge verwachtingen van anderen en van zichzelf
~ Kapono is een pietje precies; hij wil dat hele opgezette plannen exact lopen naar zijn verwachtingen en is bereid zware taken op te leggen aan degenen die er niet aan voldoen. Onder zijn strenge opvoeding is hij zelf ook strikt en serieus. Kapono weet alles over rechten en juridische zaken, speelt vaak buiten zijn rol als hoofd van het Rechtshof voor Katachtigen eigen rechter. Maar ergens, diep van binnen, schuilt een warme persoonlijkheid.
Mogelijk uiterlijk:
Spoiler:
 


(Bezet) Mizash
Leider van de: Vulpes (vossen)
Leider over: Osghobere
Geslacht: Mannelijk
Extra rangen: komediant-acteur in zijn vrije tijd, 'Koning' Komiek
Uitspraak naam (mag veranderd worden: Mie-zasj
Eigenschappen: listig, sluw, grappen en grollen liefhebber, lolbroek, gemeen, hard, sarcastisch, cynisch, spottend, gebruikt veelal woorden dan daden
~ Mizash is de clown van de Fera Leiders, en waarschijnlijk de meest onverantwoordelijkste. Hij verschijnt laat bij belangrijke besprekingen, en als hij er is, is het enige wat hij als commentaar aanvult een flauwe of spottende grap hier en daar. Maar wordt hij zelf gesard of gekrenkt, voelt hij zich op zijn teentjes getrapt en verdwijnt vaak net zo snel weer als dat hij gekomen is. Naast dat is Mizash ook behoorlijk sluw en heeft goed opgezette streken in zijn achterhoofd die hij, met een beetje ijzersterk acteerwerk en gebruik van zijn hoofd, naadloos werkelijkheid kan maken. Geweld gebruikt hij alleen wanneer het echt nodig is, het verwarren en manipuleren van het brein van zijn tegenstanders is zijn specialiteit. Daarom kan hij vrij gevaarlijk zijn om alleen tegen te komen.
Mogelijk uiterlijk:
Spoiler:
 


(Bezet) Farasi
Leider van de: Belbus (hyena's)
Leider over: Ka'athsenu
Geslacht: Mannelijk
Extra rangen: Stamhoofd van een eigen opgezette stam
Uitspraak naam (mag veranderd worden: Fah-rah-si
Eigenschappen: brutaal, ongemanierd, treiterkop, sarcastisch, grappenmaker, cynisch, laf, lacherig, onverzorgd, lui, maniakaal, blind aan één oog
~ Farasi vind het maar wat leuk om anderen geheel belachelijk te maken. Hij kan het vreselijk goed vinden met Mizash, maar is zelf een tikkeltje erger op het gebied van beledigen en gaat daarin vaak een stapje verder. Waarschijnlijk heeft hij het zelf vaak niet door dat je ook te ver kunt gaan. Uitbarstende woede gericht op hem zal het hem duidelijk maken, waardoor hij zich meestal als de lafaard die hij is schaterend maar angstig terugtrekt.
Mogelijk uiterlijk:
Spoiler:
 


(Bezet) Nushka
Leider van de: Ursus (beren)
Leider over: Dúnnach
Geslacht: Mannelijk
Extra rangen: Beheerder over de grootste bibliotheek, hooggeleerde in de filosofie, leraar, bekende schrijver
Uitspraak naam (mag veranderd worden: Nuusj-kaa
Eigenschappen: kalm, vriendelijk, wijs, wat lomp en traag, sterk, reusachtig, geduldig, behulpzaam, moeilijk boos te maken, betrouwbaar
~ Nushka oogt angstaanjagend en gevaarlijk door zijn reusachtige grootte, maar is dat - behalve als hij woedend is en het wel genoodzaakt is - alles behalve. Hij is kalm en begrijpend, stelt zich open als een zachte knuffelbeer voor wie het moeilijk heeft. Behalve dat is hij ook wijs en trouw aan moeder natuur. De bossen en wouden, alles wat ook maar met de natuur te maken heeft, zijn erg belangrijk voor hem. Hij kan er moeilijk tegen bossen te zien die ten onder gaan aan een grote bosbrand, vernielde struiken of om bomen zonder reden tegen de vlakte te zien gaan. Hij is zelden en ook niet eenvoudig boos te krijgen, maar de natuur vormt zijn zwakke punt.
Mogelijk uiterlijk:
Spoiler:
 


(Bezet) Havalaña
Leider van de: als enige van haar soort, automatisch de leider over de Olor (zwanen)
Leider over: x
Geslacht: Vrouwelijk
Extra rangen: de laatste van haar soort (Extinct), Source of Balance, is het belangrijkste dier in leven
Uitspraak naam (mag veranderd worden: Ha-va-la-njaa
Eigenschappen: vredelievend, kalm, geduldig, sereen
~ Er is weinig over Havalaña bekend, behalve dat ze de enige van haar soort is en de Source of Balance van deze tijd is. Daarom is ze erg belangrijk voor het behouden van de wereldbalans. Sterft Havalaña, dan is de wereld zo goed als verloren. Het gerucht gaat dat Havalaña regenbogen overdag en sporen van het noorderlicht 's nachts achterlaat tijdens het vliegen.
Mogelijk uiterlijk:
Spoiler:
 

_________________

„He came back in all his majesty.”
„Peace came crusading on the wings of healing sacrifice.”

~
I never dreamed it but it seems that He's alive again
Shaking His mane - He's just the same as I remembered Him
The spell is weakening with every breath He's breathing in
And when He roars... she can't ignore that He's our king again


Laatst aangepast door Sahaiadar op di dec 21, 2010 9:17 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://canagan.actieforum.com
Mizash
Leader of Vulpes ♂
avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 09-12-10

Vestri Fera
Geslacht: Rekel
Herkomst: Osghobere
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Tweelingen (lucht)

BerichtOnderwerp: Re: Aanvragingen Fera Leiders   do dec 09, 2010 7:50 am

hey noah.
kan ik de rol van Mizash op me nemen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sahaiadar
Leader of Leo ♂
avatar

Aantal berichten : 124
Registratiedatum : 19-11-10
Leeftijd : 25

Vestri Fera
Geslacht: Mannelijk
Herkomst: Tillhaelan, spreekt als moedertaal echter Latijn.
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Leeuw (vuur)

BerichtOnderwerp: Re: Aanvragingen Fera Leiders   do dec 09, 2010 8:22 am

Ja tuurlijk, dat is goed :3
Wil je de naam Marrok behouden? Want dan verander ik het overal even waar er nog Mizash staat.

_________________

„He came back in all his majesty.”
„Peace came crusading on the wings of healing sacrifice.”

~
I never dreamed it but it seems that He's alive again
Shaking His mane - He's just the same as I remembered Him
The spell is weakening with every breath He's breathing in
And when He roars... she can't ignore that He's our king again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://canagan.actieforum.com
Mizash
Leader of Vulpes ♂
avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 09-12-10

Vestri Fera
Geslacht: Rekel
Herkomst: Osghobere
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Tweelingen (lucht)

BerichtOnderwerp: Re: Aanvragingen Fera Leiders   do dec 09, 2010 12:27 pm

neuj,ik verander het wel Very Happy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Li'iona

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 06-12-10

Vestri Fera
Geslacht: Moervos.
Herkomst: Tillhaelan
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Schorpioen (water)

BerichtOnderwerp: Re: Aanvragingen Fera Leiders   vr dec 10, 2010 8:17 am

Bonjour Monsieur. bounce

Komt er ook een leider van de uilen? *voelt zich aangetrokken tot die rol*
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sahaiadar
Leader of Leo ♂
avatar

Aantal berichten : 124
Registratiedatum : 19-11-10
Leeftijd : 25

Vestri Fera
Geslacht: Mannelijk
Herkomst: Tillhaelan, spreekt als moedertaal echter Latijn.
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Leeuw (vuur)

BerichtOnderwerp: Re: Aanvragingen Fera Leiders   vr dec 10, 2010 2:04 pm

Ik weet nog niet of ik meerdere Fera Leiders in ga stellen, maar ik zat erover te denken gewoon deze voorlopig te behouden. Anders komen er heel wat meer Leiders bij als er nog meer soorten komen en moet ik ook speciale plaatsen voor hen gaan invoegen enzo. Dat leek me nogal wat onoverzichtelijk worden :3

Dus voorlopig niet, nee. Mijn excuses. Wie weet komt daar binnenkort misschien verandering in.

_________________

„He came back in all his majesty.”
„Peace came crusading on the wings of healing sacrifice.”

~
I never dreamed it but it seems that He's alive again
Shaking His mane - He's just the same as I remembered Him
The spell is weakening with every breath He's breathing in
And when He roars... she can't ignore that He's our king again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://canagan.actieforum.com
Blyth

avatar

Aantal berichten : 57
Registratiedatum : 05-12-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Grunn.

Vestri Fera
Geslacht: Reu
Herkomst: Dúnnach
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Tweelingen (lucht)

BerichtOnderwerp: Re: Aanvragingen Fera Leiders   di dec 21, 2010 8:17 am

Ik wil Dumahi eigenlijk wel worden =3 Als dat mag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sahaiadar
Leader of Leo ♂
avatar

Aantal berichten : 124
Registratiedatum : 19-11-10
Leeftijd : 25

Vestri Fera
Geslacht: Mannelijk
Herkomst: Tillhaelan, spreekt als moedertaal echter Latijn.
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Leeuw (vuur)

BerichtOnderwerp: Re: Aanvragingen Fera Leiders   di dec 21, 2010 8:20 am

Dat mag :3
Wil je de naam veranderd hebben?

_________________

„He came back in all his majesty.”
„Peace came crusading on the wings of healing sacrifice.”

~
I never dreamed it but it seems that He's alive again
Shaking His mane - He's just the same as I remembered Him
The spell is weakening with every breath He's breathing in
And when He roars... she can't ignore that He's our king again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://canagan.actieforum.com
Blyth

avatar

Aantal berichten : 57
Registratiedatum : 05-12-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Grunn.

Vestri Fera
Geslacht: Reu
Herkomst: Dúnnach
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Tweelingen (lucht)

BerichtOnderwerp: Re: Aanvragingen Fera Leiders   di dec 21, 2010 9:11 am

Ja... ik zou het willen veranderen in Kapono. Rechtvaardig in het Hawaiiaans Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sahaiadar
Leader of Leo ♂
avatar

Aantal berichten : 124
Registratiedatum : 19-11-10
Leeftijd : 25

Vestri Fera
Geslacht: Mannelijk
Herkomst: Tillhaelan, spreekt als moedertaal echter Latijn.
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Leeuw (vuur)

BerichtOnderwerp: Re: Aanvragingen Fera Leiders   di dec 21, 2010 9:16 am

Is goed! :3
Je mag 'm aanmaken, dan pas ik het even aan overal enzo. =3

_________________

„He came back in all his majesty.”
„Peace came crusading on the wings of healing sacrifice.”

~
I never dreamed it but it seems that He's alive again
Shaking His mane - He's just the same as I remembered Him
The spell is weakening with every breath He's breathing in
And when He roars... she can't ignore that He's our king again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://canagan.actieforum.com
Kapono
Leader of Jubatus ♂
avatar

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 21-12-10

Vestri Fera
Geslacht: Mannelijk
Herkomst: Bélaghondor, maar spreekt ook Japans en Engels
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Boogschutter (vuur)

BerichtOnderwerp: Re: Aanvragingen Fera Leiders   wo dec 22, 2010 7:58 am

Krijg ik er nog onder te staan dat hij leider is van de Jubatus? =3

_________________
Trapped inside of these four walls
Walking brainless muppet dolls
Mushroom face beneath the tangles
Bleeding silhouette inside
Dancing like an angel would
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sahaiadar
Leader of Leo ♂
avatar

Aantal berichten : 124
Registratiedatum : 19-11-10
Leeftijd : 25

Vestri Fera
Geslacht: Mannelijk
Herkomst: Tillhaelan, spreekt als moedertaal echter Latijn.
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Leeuw (vuur)

BerichtOnderwerp: Re: Aanvragingen Fera Leiders   wo dec 22, 2010 12:22 pm

Oei! Dat is goed dat u dat zegt.
Had de rang al wel aangemaakt hurr <3
Maar was het vergeten.

_________________

„He came back in all his majesty.”
„Peace came crusading on the wings of healing sacrifice.”

~
I never dreamed it but it seems that He's alive again
Shaking His mane - He's just the same as I remembered Him
The spell is weakening with every breath He's breathing in
And when He roars... she can't ignore that He's our king again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://canagan.actieforum.com
Farasi
Leader of Belbus ♂
avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 23-02-11

Vestri Fera
Geslacht: Mannelijk
Herkomst: Ka'athsenu [ik ben er zelfs de baas!]
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Leeuw (vuur)

BerichtOnderwerp: Re: Aanvragingen Fera Leiders   wo feb 23, 2011 11:26 am

Haii Smile
Ik zou graag willen vragen of ik misschien de belbus mag worden, [Farasi dus]
Sorry dat mijn gebruikersnaam & naam van mijn hyena al zo zijn .. ik kon namelijk geen andere meer verzinnen
Ook zou ik het erg fijn vinden als ik Farasi een beetje dapperder mag maken [Niet dat hij een lafaard is]
Zou dat mogen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kapono
Leader of Jubatus ♂
avatar

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 21-12-10

Vestri Fera
Geslacht: Mannelijk
Herkomst: Bélaghondor, maar spreekt ook Japans en Engels
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Boogschutter (vuur)

BerichtOnderwerp: Re: Aanvragingen Fera Leiders   vr feb 25, 2011 1:14 pm

Volgende keer zou ik het prettiger vinden eerst de aanvraag te krijgen en dat ik dan je naam verander, maar oke.

Ik vind dat je hem wel mag zijn, maar het karakter heb ik liever niet veranderd. Je mag hem in bepaalde situaties wel wat minder een lafaard maken, maar niet dat hij ineens heel dapper is. Het is niet zo erg dat hij bijvoorbeeld bij gesprekken niet als een bangeschijter overkomt, maar dat hij met andere dingen wel duidelijk een enorme lafaard is.

Genoeg antwoord?

_________________
Trapped inside of these four walls
Walking brainless muppet dolls
Mushroom face beneath the tangles
Bleeding silhouette inside
Dancing like an angel would
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Farasi
Leader of Belbus ♂
avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 23-02-11

Vestri Fera
Geslacht: Mannelijk
Herkomst: Ka'athsenu [ik ben er zelfs de baas!]
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Leeuw (vuur)

BerichtOnderwerp: Re: Aanvragingen Fera Leiders   za feb 26, 2011 7:53 am

Jep dat is oké Wink
Dan ga ik nu maar even zijn avatar erbij zetten enz.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Askari

avatar

Aantal berichten : 66
Registratiedatum : 23-12-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : In een doos onder de brug in Nw-Adam.

Vestri Fera
Geslacht: Rekel
Herkomst: Osghobere
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Ram (vuur)

BerichtOnderwerp: Re: Aanvragingen Fera Leiders   za feb 26, 2011 8:41 am

Moet er dan ook niet een nieuwe leider van de Leo komen? :3

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.wolfstoryrpg.com
Kapono
Leader of Jubatus ♂
avatar

Aantal berichten : 52
Registratiedatum : 21-12-10

Vestri Fera
Geslacht: Mannelijk
Herkomst: Bélaghondor, maar spreekt ook Japans en Engels
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Boogschutter (vuur)

BerichtOnderwerp: Re: Aanvragingen Fera Leiders   zo feb 27, 2011 7:22 am

Ik vind het goed =3

Ik zal hem openstellen, en gelijk de rang bij Sahaidahar weghalen =3

_________________
Trapped inside of these four walls
Walking brainless muppet dolls
Mushroom face beneath the tangles
Bleeding silhouette inside
Dancing like an angel would
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Aanvragingen Fera Leiders   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Aanvragingen Fera Leiders
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Canagan :: Algemeen :: Informatie :: Informatie-
Ga naar: