Canagan
 
PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 (Zeker lezen!) Speluitleg

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sahaiadar
Leader of Leo ♂
avatar

Aantal berichten : 124
Registratiedatum : 19-11-10
Leeftijd : 25

Vestri Fera
Geslacht: Mannelijk
Herkomst: Tillhaelan, spreekt als moedertaal echter Latijn.
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Leeuw (vuur)

BerichtOnderwerp: (Zeker lezen!) Speluitleg   di nov 30, 2010 12:50 pm

De mensheid is volledig uitgestorven en door een voorspelling van een oude Vulpes (vos) is de hele wereld in rep en roer. De voorspelling luidt dat de wereld nog hooguit 20 á 30 jaar heeft voor het zal vergaan. De enige oplossing om de ondergang niet mee te maken en het bestaan voort te zetten, is door het Paradijs te vinden; een serene, oogstrelende plaats waar men vredelievend verder kan leven. Geen ideaal hoeft er aan te ontbreken. Lees hier het verhaal erachter.

Behalve het probleem met de schokkende voorspelling van wat er te gebeuren staat met de wereld, is er ook nog een ander probleem. De wereldbalans verzwakt jaar na jaar, wat gevaar oplevert voor de wereld en het daardoor waarschijnlijk nog sneller ten onder zal laten gaan.

Alle dieren van de Fera (lees hier over de verschillende soorten waaruit te kiezen valt) hebben een sterrenbeeld, waaraan een vast element is gekoppeld. Het sterrenbeeld en dat element worden de Innerlijke Kracht genoemd. De Innerlijke Krachten van levende wezens stimuleren de wereldbalans door de elementen, die de wereld nodig heeft om haarzelf in stand te houden. Ze vormen piepkleine stukjes en vormen in het geheel de werelbalans zelf. Wanneer een dier sterft, zal het zijn Innerlijke Kracht volledig verliezen. Zo ook zal die Innerlijke Kracht uit de wereldbalans verdwijnen. Veel gestorven dieren kunnen dus een groot gevaar voor de wereldbalans betekenen. Daarom wordt geprobeerd dit tegen te houden door grote conflicten en zo doden te vermijden en te zoeken naar het Paradijs. Meer informatie over Innerlijke Krachten vind je hier.

De taken zijn onder de dieren netjes verdeeld in rangen om deze droom te kunnen verwezenlijken: de Seekers, de Protectors, de Wanderers en de Fera Leiders. Seekers zoeken naar het paradijs, Protectors beschermen, Wanderers hebben niet echt een taak en Fera Leiders proberen met veel gezag alles op orde te houden. Hier kun je meer lezen over de taken.

_________________

„He came back in all his majesty.”
„Peace came crusading on the wings of healing sacrifice.”

~
I never dreamed it but it seems that He's alive again
Shaking His mane - He's just the same as I remembered Him
The spell is weakening with every breath He's breathing in
And when He roars... she can't ignore that He's our king again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://canagan.actieforum.com
 
(Zeker lezen!) Speluitleg
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Canagan :: Algemeen :: Informatie :: Informatie-
Ga naar: