Canagan
 
PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Sterrenbeelden

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sahaiadar
Leader of Leo ♂
avatar

Aantal berichten : 124
Registratiedatum : 19-11-10
Leeftijd : 25

Vestri Fera
Geslacht: Mannelijk
Herkomst: Tillhaelan, spreekt als moedertaal echter Latijn.
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Leeuw (vuur)

BerichtOnderwerp: Sterrenbeelden   di nov 30, 2010 1:03 pm

De sterrenbeelden en diens elementen zijn belangrijk voor het behouden van de wereldbalans. Hier volgt een kleine beschrijving van de sterrenbeelden van de dierenriem:

Ram - vuur
~

~
20 maart t/m 21 april
Rammen zijn personen met veel wilskracht, vurigheid en dominantie. Dat spreekt voor zich als de planeet Mars in de ban van dit teken staat. Ze staan sterk in hun schoenen, maar soms veel zwakker dan dat ze zich voordoen. Ook zijn ze onbestendig en hebben ze nogal eens last van stemmingswisselingen: de ene keer zijn ze opgewekt en leven zorgeloos van de ene dag in de andere, en dan zijn ze opeens weer teneergeslagen en maken ze een onzekere indruk.
+ Positieve eigenschappen: enthousiast, moedig, avontuurlijk, energiek, vlug van begrip, intelligent
- Negatieve eigenschappen: opvliegend, ongeduldig, roekeloos, koppig en eigenwijs

-------------------------------

Stier - aarde
~

~
21 april t/m 20 mei
Stieren zijn vriendelijk en hulpvaardig en beschikken vaak over vele vrienden. Ze zijn gelijkmatig van karakter en hebben een goed zelfvertrouwen. Eenvoudig van streek raken zal bij stieren niet zo gauw gebeuren. Er zijn maar weinig dingen die personen met dit sterrenbeeld uit hun evenwicht brengen. Maar wanneer ze denken dat het nodig is, komen ze vol goede moed in opstand en staan ze hun mannetje in hun meningen en argumenten.
+ Positieve eigenschappen: betrouwbaar, vastberaden, geduldig, warmhartig, liefdevol, volhardend
- Negatieve eigenschappen: koppig, hebzuchtig, bezitterig, jaloers

-------------------------------

Tweelingen - lucht
~

~
21 mei t/m 21 juni
Tweelingen zijn over het algemeen actief en opgewekt. Ze leken nooit te zijn uitgeleerd, willen graag doorgaan tot het uiterste. Ze beschikken over grote kennis en kunnen dit goed gebruiken in de steeds verder ontwikkelde wereld van vandaag de dag. Ze zijn nieuwsgierig en leergierig, proberen vaak uit te vogelen hoe de vork in de steel zit, maar kunnen het talent van grote kennis later in hun leven overboord gooien door andere ambities.
+ Positieve eigenschappen: levendig, openhartig, past zich eenvoudig aan, intellectueel, welsprekend
- Negatieve eigenschappen: sluw, te nieuwsgierig, gespannen, nerveus, oppervlakkig

-------------------------------

Kreeft - water
~

~
22 juni t/m 22 juli
Iedereen die kreeft als sterrenbeeld heeft, is een gevoelig en zorgzaam type. Net als de ram hebben ook kreeften nogal eens last van stemmingswisselingen. Eerst zijn ze vrolijk en opgewekt, dan weer in zichzelf gekeerd. Dit wijst op de schijngestaltes van de maan, de planeet die bij dit sterrenbeeld hoort. Behalve gaan kreeften ook over het verstand: ze bedenken grote plannen maar lijken dit steeds verder uit te stellen. Ze zijn wat onzeker en kampen vaak met de vraag of het wel goed is wat ze willen of doen. Ondanks die aarzelingen bereiken kreeften veel meer dan ze zelf denken.
+ Positieve eigenschappen: fantasierijk, meevoelend, beschermend, voorzichtig, emotioneel, liefdevol
- Negatieve eigenschappen: humeurig, overemotioneel, lichtgeraakt, veranderlijk, afhankelijk

-------------------------------

Leeuw - vuur
~

~
23 juli t/m 23 augustus
De zon is de planeet die hoort bij het sterrenbeeld leeuw, waardoor deze personen veel bewustzijn en een grote uitstraling zouden hebben en ze er geen moeite mee blijken te hebben om anderen in hun ban te krijgen. Leeuwen hebben krachtige persoonlijkheden en zijn altijd bereid om de uitdaging die het leven is, aan te nemen en hun ideeën en plannen in daden om te zetten. Ze willen dat anderen naar hen opzien en hun alle respect gunnen die ze volgens hen verdienen. Ondanks hun grote egoïsme waarmee ze hun doelen willen nastreven, zijn leeuwen toch wel erg geliefd bij anderen wegens hun royaliteit en hulpvaardigheid.
+ Positieve eigenschappen: trots, royaal, edel, zelfvertrouwend, stralend, warmhartig, ruimdenkend, trouw
- Negatieve eigenschappen: neerbuigend, bazig, bemoeizuchtig, onverdraagzaam

-------------------------------

Maagd - aarde
~

~
24 augustus t/m 23 september
Maagden hebben typische 'aardse' persoonlijkheden. Ze maken continu een rijpingsproces door, weten veel, maar willen steeds meer weten, de laatste sluiers wegtrekken. Ze hebben een helder verstand en zijn er niet schuw van kritiek op zelfs hun beste vrienden te hebben. Maagden hebben daardoor vaak het gevoel alsof ze niet begrepen worden, terwijl ze toch alleen maar het beste voor iedereen willen, hun plichten vervullen en op sommige vlakken echt hulpvaardig kunnen zijn.
+ Positieve eigenschappen: verlegen, bescheiden, betrouwbaar, praktisch, intelligent, ijverig
- Negatieve eigenschappen: zorgelijk, overdreven kritisch, perfectionistisch, hardvochtig

-------------------------------

Weegschaal - lucht
~

~
24 september t/m 23 oktober
Weegschalen zijn opgewekte types, gericht op evenwicht en harmonie onder alle omstandigheden. Ze houden van rust, vermijden liever ruzies en wrijving.Helaas beschikken ze over onvoldoende kracht om dit alles te verwezenlijken. Met zorg kijken ze toe naar hoe dingen nu eenmaal gaan in de harde wereld. Het maakt hen besluiteloos, wat het doet lijken alsof ze over zelf geen idealen meer beschikken. Maar veelal is dat ook maar schijn; weegschalen staan sterker in hun schoenen dan dat ze laten zien.
+ Positieve eigenschappen: vredelievend, charmant, hoffelijk, idealistisch, romantisch, sociaal
- Negatieve eigenschappen: besluiteloos, veranderlijk, beïnvloedbaar, goedgelovig, flirterig

-------------------------------

Schorpioen - water
~

~
24 oktober t/m 22 november
Schorpioenen zijn streng bij het geven, maar ook bij het nemen. Ze laten zich niet gemakkelijk van de wijs brengen en houden van strijd. Een nederlaag kunnen ze daarom nauwelijks verwerken. Ze zullen zoeken naar wraak en alsnog overwinnen, op welke manier dan ook. Schorpioenen lijken een eindeloos geduld te hebben, maar in werkelijkheid wachten ze alleen hun kans af om iets nieuws door te drukken en iets ouds af te breken. Ze zullen zich met veel energie schrap zetten bij iets dat hen alles behalve aanstaat. Hun scherpe, waarschuwende blik kan al genoeg zijn om hun vijanden te doen verlammen. Aan de andere kant zijn Schorpioenen vrolijk en gezellig, ware vrienden.
+ Positieve eigenschappen: wilskrachtig, vastberaden, emotioneel, krachtig, gepassioneerd, stimulerend
- Negatieve eigenschappen: koppig, gesloten, jaloers, obsessief

-------------------------------

Boogschutter - vuur
~

~
23 november t/m 21 december
Boogschutters zijn erg rustige types die vaak optimistisch staan in het leven. Twijfelingen drijven ze weg door middel van sarcastische humor, want ze willen graag van het benauwende bestaan die deze wereld ons te bieden heeft ontsnappen, gaan daar waar de zon schijnt. Boogschutters hebben veel succes in het leven, en als dat niet vroeg komt, helpt hun uitzonderlijke geluk wel een handje. Stress lijken zij niet te kennen; ze kunnen altijd wel een uitweg vinden om problemen te mijden.
+ Positieve eigenschappen: optimistisch, vrij, goedgehumeurd, eerlijk, filosofisch, recht door zee
- Negatieve eigenschappen: zorgeloos, oppervlakkig, rusteloos, onverantwoordelijk

-------------------------------

Steenbok - aarde
~

~
22 december t/m 20 januari
De weg van de Steenbok lijkt alleen maar naar boven te gaan, ze lijken geen acht te slaan op de afgunstige wereld om hen heen. Ze zijn eenzame trekkers tussen twee werelden: vanuit het duister naar het licht. Ze proberen zich niet aan de realiteit van het leven te onttrekken en doen een poging boven hun tegenstander uit te torenen door hun vlijt en ijver. Hierdoor lijken ze kil en eerzuchtig, maar van binnen zijn ze dat alles behalve.
+ Positieve eigenschappen: verstandig, gedisciplineerd, voorzichtig, geduldig, grappig
- Negatieve eigenschappen: zuinig, pessimistisch, fatalistisch

-------------------------------

Waterman - lucht
~

~
21 januari t/m 19 februari
Al op jonge leeftijd komen Watermannen in verzet tegen iedere dwang van buitenaf. Ze verheffen zich op eigen kracht en lijken daar niemand bij nodig te hebben. Ze vertrouwen altijd op hun eigen kracht, hun eigen intuïtie, waarmee ze vaak al een vermoeden hebben van de dingen die komen gaan. Watermannen strijden voor de vooruitgang en voor sociale rechtvaardigheid. Ook zien ze graag vrede en kijken verder dan hun neus lang is.
+ Positieve eigenschappen: vriendelijk, trouw, eerlijk, vindingrijk, intellectueel
- Negatieve eigenschappen: dwars, kil, eigenzinnig, onvoorspelbaar

-------------------------------

Vissen - water
~

~
20 februari t/m 20 maart
Vissen hebben sterke, innerlijke krachten, maar houden deze voor hun omgeving liever verborgen. Daardoor lijken ze nogal verlegen, maar kunnen ook zeker bijzonder fel van zich afbijten wanneer ze zich aangevallen voelen. Wanneer het voor de Vissen allemaal even teveel lijkt te worden, trekken ze zich terug in hun eigen volmaakte droomwereldje, maar dat droomwereldje zullen ze altijd weer in moeten ruilen voor het alledaagse leven, waarin jaloezie en afgunst centraal staan. Vissen zijn beminnelijk en laten zich het liefst door hun gevoel leiden. Ze kunnen grote wereldverbeteraars zijn als ze de kans krijgen.
+ Positieve eigenschappen: gevoelig, fantasierijk, aardig, onzelfzuchtig, sympathiek
- Negatieve eigenschappen: geheimzinnig, vaag, makkelijk te misleiden, zwakke wil, idealistisch

_________________

„He came back in all his majesty.”
„Peace came crusading on the wings of healing sacrifice.”

~
I never dreamed it but it seems that He's alive again
Shaking His mane - He's just the same as I remembered Him
The spell is weakening with every breath He's breathing in
And when He roars... she can't ignore that He's our king again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://canagan.actieforum.com
 
Sterrenbeelden
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Canagan :: Algemeen :: Informatie :: Informatie-
Ga naar: