Canagan
 
PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Taken

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sahaiadar
Leader of Leo ♂
avatar

Aantal berichten : 124
Registratiedatum : 19-11-10
Leeftijd : 25

Vestri Fera
Geslacht: Mannelijk
Herkomst: Tillhaelan, spreekt als moedertaal echter Latijn.
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Leeuw (vuur)

BerichtOnderwerp: Taken   di nov 30, 2010 1:04 pm

Er valt te kiezen uit verschillende taken die je karakter in de RPG probeert te volbrengen. Alle taken op een rijtje:

Seekers
De Seekers hebben de taak gekregen naar het Paradijs te zoeken, veelal met behulp van hun innerlijke kracht. Ze maken lange reizen en gaan gebied langs gebied af voor mogelijke informatie. Hun taak lijkt belangrijker te zijn dan hun bestaan; ze putten zichzelf vaak uit en vaak kost het hun leven. Niettemin zijn het harde doorzetters en lijkt een sneeuwstorm of een gevaarlijke onweersbui hen niet tegen te houden. Het merendeel van de Seekers bestaan voornamelijk uit Lupus, door hun uitzonderlijke reukvermogen.

Protectors
De Protectors zijn vaak echte vechters, van tevoren zijn ze er ook sterk voor getraind. Hun taak is het behouden van de wereldbalans door gevechten te proberen te voorkomen door de oorzaker in een eigen gevecht uit te schakelen, desnoods te doden. Niets van de wereldbalans mag worden verstoord en niets mag er ook gevaar door lopen. Protectors kunnen gezien worden als krijgers; ze dragen vaak wapens met zich mee, hebben een kleine groep rekruten of zijn er zelf één, en gebruiken hun innerlijke kracht om hun taak iedere dag te kunnen vervullen.

Wanderers
De Wanderers zijn dieren die zich tegen het hele idee van Sahaiadar keren (lees hier het topic) en hun eigen weg gaan. Ze vallen geheel buiten de takenverdeling, hebben zelf geen taak, en doen dus niet mee met het hele plan. Ze hebben een eigen doel, en dat is vaak het de actieve dieren die wél meedraaien in het idee het zoveel mogelijk te bemoeilijken als maar mogelijk is. Ze lijken ook opgewassen te zijn tegen de Fera Leiders, die niets liever willen dan streven naar een serene wereldbalans en het Paradijs, maar door de harde brutale woorden die ze spreken lijken ze sterker dan ze eigenlijk zijn. Wanderers worden verafschuwd en vaak gezien als uitschot, anderen hebben er geen mening over en lopen liever met een grote boog om ze heen.

Leaders of Fera
Fera Leiders zijn de absolute leiders over één soort. Ze zijn machtig, vaak wijs en sterk, en hebben veel invloed en inspraak op hun eigen soort, en die van anderen. Ze vinden het behouden van de wereldbalans veelal belangrijk en proberen dit doel ook na te streven. Er zijn vaak vergaderingen of besprekingen, soms strikt geheim, tussen de grote Fera Leiders om alle problemen om de zoveel tijd op tafel te leggen en er een oplossing voor te vinden. Onderling kunnen Fera Leiders ook afspraken met elkaar maken elkaar te komen bezoeken in hun thuisplaatsen, waar de Leiders huizen in grote kastelen, kerken, paleizen of burchten. Dit gebeurt weleens als het voorkomt dat het niet goed loopt tussen twee soorten, of als er een grote ruzie met veel gewonden of doden tussen twee botsende soorten is geweest. Om een Fera Leider te bespelen kun je hier een aanvraag doen.


Source of Balance
Een Source of Balance is een bijzondere soort, met haast goddelijke krachten en gaves, en die zelfs meer macht heeft dan de Fera Leiders. Er zijn er weinig van geweest op de hele wereld, maar momenteel wordt Havalaña tot de Source of Balance van nu gerekend. Deze dieren zijn bijzonder belangrijk voor de wereldbalans. Hun bestaan zorgt voor een extra 'laagje' om de balans. Sterven ze, dan verdwijnt die laag en is de balans veel kwetsbaarder. Uiteindelijk zal de hele wereld binnen de kortste tijd ten onder gaan wanneer de Source of Balance dood is. Gelukkig sterven ze niet snel door hun grote machtige vermogens en de vele jaren die ze kunnen leven. Een Source of Balance kun je direct herkennen aan ongewone eigenschappen, zoals het achterlaten van een regenboog of noorderlicht aan de hemel tijdens het vliegen.

_________________

„He came back in all his majesty.”
„Peace came crusading on the wings of healing sacrifice.”

~
I never dreamed it but it seems that He's alive again
Shaking His mane - He's just the same as I remembered Him
The spell is weakening with every breath He's breathing in
And when He roars... she can't ignore that He's our king again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://canagan.actieforum.com
 
Taken
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Canagan :: Algemeen :: Informatie :: Informatie-
Ga naar: