Canagan
 
PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Leefstijl

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sahaiadar
Leader of Leo ♂
avatar

Aantal berichten : 124
Registratiedatum : 19-11-10
Leeftijd : 25

Vestri Fera
Geslacht: Mannelijk
Herkomst: Tillhaelan, spreekt als moedertaal echter Latijn.
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Leeuw (vuur)

BerichtOnderwerp: Leefstijl   di nov 30, 2010 1:06 pm

In de RPG kunnen karakters verschillende leefstijlen hebben. Hier worden de opties uitgelegd:

Solo
Je karakter is solo wanneer hij/zij niet deel uitmaakt van een groep of roedel, en vooral in z'n eentje reist. Hij/zij heeft dus niemand die hem/haar vergezelt en zal alle problemen in obstakels in het pad zelf moeten oplossen en overwinnen.

Duo
Wanneer er in de RPG een metgezel of een ander persoon meereist, spreken we van een duo. Met z'n tweeën sta je sterker dan één, al kan het natuurlijk voorkomen dat jullie door een onenigheid of conflict opsplitsen en je eigen weg weer gaat.

Trio
Trio's bestaan meestal uit drie goede vrienden die elkaar helpen en bijstaan wanneer het even niet meer gaat. Ieders hebben ze weer aparte eigenschappen die de ander weer niet heeft en nodig heeft. Zo vullen ze elkaar steeds aan en zal het reizen daardoor minder bemoeilijkt worden.

Miniroedel/groepslid
Een miniroedel of minigroep bestaat uit een kleine reisgroep met meer dan 3 leden. Vaak zijn er al vaste taken verdeeld die ieder moet vervullen. Maximaal na 5 leden wordt het een gewone roedel of groep genoemd.

Roedel/groepslid
Een gewone roedel of groep bestaat al na 5 leden. Taken zoals alfa, bèta, omega, etc. zijn standvaste taken, al kunnen de benamingen per groep of roedel verschillen. Roedels en groepen kunnen bondgenootschappen met andere roedels of groepen sluiten, of hebben er juist een grote vijandigheid mee. Conflicten worden vaak uitgevochten op afgesproken plaatsen en tijden die twee leider van een roedel of groep samen besproken hebben.

Fera Leider
Fera Leiders zijn de absolute leiders over één soort. Ze zijn machtig, vaak wijs en sterk, en hebben veel invloed en inspraak op hun eigen soort, en die van anderen. Ze vinden het behouden van de wereldbalans veelal belangrijk en proberen dit doel ook na te streven. Er zijn vaak vergaderingen of besprekingen, soms strikt geheim, tussen de grote Fera Leiders om alle problemen om de zoveel tijd op tafel te leggen en er een oplossing voor te vinden. Onderling kunnen Fera Leiders ook afspraken met elkaar maken elkaar te komen bezoeken in hun thuisplaatsen, waar de Leiders huizen in grote kastelen, kerken, paleizen of burchten. Dit gebeurt weleens als het voorkomt dat het niet goed loopt tussen twee soorten, of als er een grote ruzie met veel gewonden of doden tussen twee botsende soorten is geweest. Om een Fera Leider te bespelen kun je hier een aanvraag doen.

_________________

„He came back in all his majesty.”
„Peace came crusading on the wings of healing sacrifice.”

~
I never dreamed it but it seems that He's alive again
Shaking His mane - He's just the same as I remembered Him
The spell is weakening with every breath He's breathing in
And when He roars... she can't ignore that He's our king again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://canagan.actieforum.com
 
Leefstijl
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Canagan :: Algemeen :: Informatie :: Informatie-
Ga naar: