Canagan
 
PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Vestri Fera

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sahaiadar
Leader of Leo ♂
avatar

Aantal berichten : 124
Registratiedatum : 19-11-10
Leeftijd : 25

Vestri Fera
Geslacht: Mannelijk
Herkomst: Tillhaelan, spreekt als moedertaal echter Latijn.
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Leeuw (vuur)

BerichtOnderwerp: Vestri Fera   di nov 30, 2010 1:11 pm

Dit is je karakterprofiel, waarin je een hoop details over je karakter kunt invullen. We handelen gegeven na gegeven af:

Naam
Hier vul je simpelweg de naam van je karakter in. Ieder dier dat deel uitmaakt van de Fera heeft een hoog ontwikkelde intelligentie. Ouders, vrienden of bekenden kunnen uit eer of een moedige daad iemand één of twee namen schenken, maar die mag je ook zelf bedenken. De meeste dieren van de Fera hebben maximaal 3 namen. Bedenk wel dat het de bedoeling is dat je in de RPG de posts met dezelfde naam beschrijft als de naam waarmee je je geregistreerd hebt.

Geslacht
Is je karakter mannelijk of vrouwelijk? Een reu of een teef? Een rekel of een moervos? Vul dat hier in. De precieze geslachtsbenaming van de soort die je hebt gekozen hoef je niet per se in te vullen. Zet er gewoon mannelijk of vrouwelijk neer als je het niet weet.

Leeftijd
De leeftijd van de dieren van de Fera lopen gelijk aan mensenjaren. Ze kunnen dus net zo oud als mensen worden. Een 80-jarige tijger zal dus in zijn hoogbejaarde fase zitten, terwijl een 3 jaar oud vossenjong nog onder de peuters valt en in de groei zal zijn.

Soort
Kies hier de gewenste soort van je karakter. Er valt te kiezen uit: Lupus (wolf/hond), Leo (leeuw), Tigris (tijger), Jubatus (cheetah), Vulpes (vos), Belbus (hyena), Ursus (beer), Anura (kikker) of Noctua (uil). Extinct mag alleen met toestemming worden gekozen!! Preciezere omschrijvingen van de soorten vind je hier.

Leefstijl
Zwerft je karakter solo, helemaal alleen? Maakt hij/zij deel uit van een duo of trio? Is hij/zij lid van een roedel/groep (hiervoor vraag je er eerst één aan of meld je je aan voor een al bestaande roedel/groep. Dit kan hier) of is hij/zij een Fera Leider, één van de veel inspraak hebbende leiders van elke soort? Gedetailleerdere uitleg van de leefstijl vind je hier.

Herkomst
Hier vul je in waar je karakter vandaan komt. Je kunt alleen gebieden uit de Eerste Dimensie kiezen. Bepaal zelf of je karakter uit de stad of van het platteland komt, maar houdt je aan de talen die bij dat desbetreffende gebied horen. Later kun je altijd nog andere gewenste talen bijleren. Lees hier een beschrijving van de gebieden.

Roedel/groep
Wanneer je officieel lid bent van een roedel of groep, vul je hier de naam van die roedel of groep in.

Taak
Je vult hier in welke taak je karakter heeft. Het is misschien handig eerst dit en dit topic te lezen voor je een taak kiest. Seekers zijn soorten die naar het Paradijs zoeken. Protectors zijn de meer strijdlustige personen die vechten om de wereldbalans te behouden, bijvoorbeeld door degenen die het mogelijk verstoren te bevechten. Wanderers zijn soorten die zich tegen het hele plan keren om de zoektocht naar het Paradijs en het behouden van de balans, en bemoeilijken het de overige taakdragers met plezier. Fera Leiders zijn de absolute leiders van één soort. Je kunt dit alleen kiezen als je een geldige aanvraag in dit topic hebt gedaan. Van de Extinct Balance Keeper is er voorlopig maar één; dit mag dus, tot er toestemming gegeven is, niet gekozen worden.

Ouders
Vul hier de namen van de ouders van je karakter in. Dit hoeven geen bestaande accounts te zijn.

Broers/zussen
Hier kun je de namen van de (half/stief)broers en/of (half/stief)zussen invullen. Ook die hoeven geen bestaande accounts te hebben.

Partner
Je kunt al een ((nog) niet aangemaakte) partner hebben zodra je je op RPG-gebied waagt, het kan ook zijn dat je huidige partner gestorven is of je bent gewoon nog vrijgezel. Vul hier de naam van de partner van je karakter in.

Pups/welpen
Zodra je karakter een trotse ouder is, zal het zijn/haar gezin moeten onderhouden. Hier zet je de naam of namen neer van de nakomelingen van je karakter. Overdrijf hier niet in; 4 pups/welpen per bevalling is het maximum.

Hobbies/interesses
Tegenwoordig zijn dieren van de Fera geestelijk ver gevorderd en staan ze bijna gelijk aan de mens. Hun hobbies en interesses zijn dan ook vermenselijkt: lezen en schrijven is normaal, een beroep of baan als leerkracht of beeldhouwer ook. Gebruik je fantasie!

Baan/beroep
Tegenwoordig zijn de dieren van de Fera nu vermenselijkt, en zijn er steeds meer die banen van mensen - en zelfs hobbies - van ze overnemen om er hun kost aan te verdienen. Veel Yera (geld in Avalon) is belangrijk voor een goed bestaan. Wat dat betreft lijken de dieren steeds verder verwikkeld te raken met de nagelaten menselijke maatschappij, waardoor ze langzaam maar zeker ook in een sleur zullen gaan leven. Wat voor werk doet jouw karakter?

Talen
In ieder gebied in de Eerste Dimensie zijn vaste talen gekoppeld. Bewoners of dieren die er vandaan komen, kunnen deze talen ook spreken. Later kunnen ze eventueel ook studeren voor een andere taal. In de RPG kun je je karakter in zijn/haar thuistaal of een andere taal laten communiceren. Je hoeft de taal natuurlijk niet te kennen: daar gebruik je een online vertaler voor. Het geeft helemaal niets als de vertaler zinnen een heel andere opbouw geeft dan het eigenlijk zou moeten, en de zinnen die je karakter spreekt dus eigenlijk fout zijn. Als je een aantal talen wel kent en je ziet een fout, wijs anderen daar dan alsjeblieft niet op. Het gaat om het plezier!

Sociaal
Hoe sociaal is je karakter? Hoe schuwer, hoe dichter het naar de 0 gaat. Hoe spontaner en opener, hoe meer het richting de 10 gaat.

Sterrenbeeld (innerlijke kracht)
Het sterrenbeeld van je karakter. Je kunt kiezen uit de 12 sterrenbeelden van de dierenriem. Aan een aantal sterrenbeelden zit een apart element vast, die in realiteit ook bij dat sterrenbeeld hoort. Je krachten staan onder invloed van dit element, let hier dus goed op. Een volledige omschrijving van de sterrenbeelden vind je hier.

Krachten (max. 4)
Zet hier maximaal 4 krachten die je karakter bezit neer. Dit kan in veel richtingen opgaan, zolang het maar ongeveer in de term blijft van het element van het sterrenbeeld van je karakter. We zien graag originele krachten.

Inventaris
Alles wat je karakter met zich meedraagt, van kleine accesoires tot buidelzakken, instrumenten en wapens. De voorwerpen die je karakter meedraagt zeggen veel over zijn/haar persoonlijkheid.

_________________

„He came back in all his majesty.”
„Peace came crusading on the wings of healing sacrifice.”

~
I never dreamed it but it seems that He's alive again
Shaking His mane - He's just the same as I remembered Him
The spell is weakening with every breath He's breathing in
And when He roars... she can't ignore that He's our king again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://canagan.actieforum.com
 
Vestri Fera
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Canagan :: Algemeen :: Informatie :: Informatie-
Ga naar: