Canagan
 
PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 :: R E G E L S || R P G ::

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sahaiadar
Leader of Leo ♂
avatar

Aantal berichten : 124
Registratiedatum : 19-11-10
Leeftijd : 25

Vestri Fera
Geslacht: Mannelijk
Herkomst: Tillhaelan, spreekt als moedertaal echter Latijn.
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Leeuw (vuur)

BerichtOnderwerp: :: R E G E L S || R P G ::    za nov 27, 2010 8:24 pm

Deze regels gaan meer over de RPG zelve dan in het algemeen. We verwachten en hopen dat je je ook aan deze regels houdt. Zo is het voor iedereen fijner om met plezier te RPG-en.

DE REGELS:
*Een Extinct-soort spelen is zonder toestemming niet mogelijk
Als meerderen deze rang hadden zou het in de RPG al veel minder leuk worden, aangezien iedereen dan met een bijzondere soort rondloopt. Tot het vermeld wordt dat het wel mag, is het niet mogelijk een Extinct-soort te bespelen. Dit geld ook met het kiezen van de Extinct Balance Keeper taak.

*Er kan geen nieuwe Source of Balance worden aangemaakt, tenzij aangegeven staat dat het mag
Zie de reden hierboven.

*Een partnerschap hebben met andere soorten is mogelijk
Het is geen enkel probleem als bijvoorbeeld een leeuw met een wolf gaat. Ook paren en jongen krijgen is toegestaan. De nakomeling(en) die eruit komen zijn óf van dezelfde soort als de vader, óf de soort van de moeder. Dus niet half leeuw, half wolf. De broertjes en zusjes van het eerst geworpen jong kunnen wel weer van soort verschillen. Bepaal samen even hoe je je gezin uiteindelijk wil hebben.

*Namen
Ieder dier dat deel uitmaakt van de Fera heeft een hoog ontwikkelde intelligentie. Ouders, vrienden of bekenden kunnen uit eer of een moedige daad iemand één of twee namen schenken, maar die mag je ook zelf bedenken. De meeste dieren van de Fera hebben maximaal 3 namen.

*Elementen en Sterrenbeelden
Je sterrenbeeld bepaalt ook direct je element. Het is de bedoeling dat je al je krachten aan dit element, of in ieder geval in de buurt hiervan, houdt. Je kunt dus geen allesverwoestende vlammenzee oproepen als het element van je sterrenbeeld water is.

*Vermenselijkt
Dieren van de Fera zijn door hun betere manier van denken vermenselijkt. Ze kunnen dus ook menselijke hobby's hebben, zoals lezen, schilderen en schrijven. Behalve dat kunnen ze ook menselijke beroepen beoefenen of banen hebben.

*Leeftijd
De leeftijd van de dieren van de Fera lopen gelijk aan mensenjaren. Ze kunnen dus net zo oud als mensen worden. Een 80-jarige tijger zal dus in zijn hoogbejaarde fase zitten, terwijl een 3 jaar oud vossenjong nog onder de peuters valt en in de groei zal zijn.

*Nakomelingen
Je kunt maar maximaal 4 nakomelingen per bevalling krijgen.

*Talen
In ieder gebied in de Eerste Dimensie zijn vaste talen gekoppeld. Bewoners of dieren die er vandaan komen, kunnen deze talen ook spreken. Later kunnen ze eventueel ook studeren voor een andere taal. In de RPG kun je je karakter in zijn/haar thuistaal of een andere taal laten communiceren. Je hoeft de taal natuurlijk niet te kennen: daar gebruik je een online vertaler voor, bijvoorbeeld Google Vertaler. Het geeft helemaal niets als de vertaler zinnen een heel andere opbouw geeft dan het eigenlijk zou moeten, en de zinnen die je karakter spreekt dus eigenlijk fout zijn. Als je een aantal talen wel kent en je ziet een fout, wijs anderen daar dan alsjeblieft niet op. Het gaat om het plezier!

*Herkomst
Fera-soorten komen oorspronkelijk uit een gebied in de Eerste Dimensie waar hun Leider over heerst. Je hoeft echter niet, bijvoorbeeld het feit dat Nushka de Leider over Dùnnach is, als beer je eraan te houden ook echt alleen van Dùnnach afkomstig te zijn. Je mag zelf bepalen waar je vandaan komt, zolang je met een karakter met een normale rang maar kiest uit gebieden in de Eerste Dimensie.
~

Alle regels kunnen, indien dit noodzakelijk, veranderd of verwijderd worden. Nieuwe regels kunnen worden toegevoegd. Hou dit topic regelmatig in de gaten. Veel plezier!

Mvg,
Sahaiadar & de rest van het team

_________________

„He came back in all his majesty.”
„Peace came crusading on the wings of healing sacrifice.”

~
I never dreamed it but it seems that He's alive again
Shaking His mane - He's just the same as I remembered Him
The spell is weakening with every breath He's breathing in
And when He roars... she can't ignore that He's our king again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://canagan.actieforum.com
 
:: R E G E L S || R P G ::
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Canagan :: Algemeen :: Informatie :: Regels-
Ga naar: