Canagan
 
PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Aurora mane Sol!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aurora

avatar

Aantal berichten : 34
Registratiedatum : 06-12-10

Vestri Fera
Geslacht: Vrouwelijk
Herkomst: Osghobere, maar spreekt vloeiend Latijn!
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Leeuw (vuur)

BerichtOnderwerp: Aurora mane Sol!   ma dec 06, 2010 12:10 pm

Persoonlijk:
Naam: Aurora
Overige namen: mane Sol
Hele naam: Aurora mane Sol!
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 20 jaar
Soort: Leo
Geboorteplaats: Osghobere!
Geboortedatum: 2 augustus 1990

Uiterlijk:
Vachttint: Wit met een beige teint!
Oogkleur: Blauw!

Familie:
Ouders: Pongo x Mutatina
Broers/zussen: Als enige geboren!

Geschiedenis:
Ze voelde warmte om zich heen en rolde zich op. 'Mama?', zei de kleine welp. 'Nata in prima lux solis Erit igitur Solis lucem vocati. Tolle calore solis. Hic erit fortitudo tua Ignis solis semper ardet in corpore vestro.', zei haar moeder en klikte een band bij haar om. Haar moeder sprak verder in het Latijn. 'Als goed is kun je me nu verstaan. Aurora?', vroeg ze. Aurora deed haar ogen open en haar moeder stond verstijfd. 'Mama! Ik zie je!', zei de welp. Haar moeder likte haar over de kop. 'Ja, mijn lieve Aurora. Je ziet Mutatina, je moeder.'

Ze groeide rustig op bij haar moeder en leerde veel. Ze vond het super om te leren en was dan ook altijd bijna met haar neus in de boeken. Ze zag haar vader niet vaak. Die was altijd iets aan het zoeken. Op de dag dat ze 12 werd, werd ze door haar vader geroepen. 'Aurora eatis. Ibi iumenta mala nolumus te accidit. Ab hodierno tua tibi. Semper discentes et curare ut habes. Ave cujus hyacintho Aurora-eyed.', zei haar vader. Ze schrok en rende weg. Ze zag niet dat ze werd nagekeken.

Ze heeft veel rondgezworven om de aanvallers van haar ouders te ontsnappen en heeft veel getraind om sterk te worden. Ze weet dat haar ouders op haar letten vanuit de hemel en op haar neerkijken en haar te beschermen voor zover ze kunnen. Nu heeft ze echter lang genoeg gezworven en besluit terug te gaan naar de plek waar haar ouders haar wilden zien. In de grote stad zal ze schitteren en zich niet meer laten neerslaan door anderen.

Karakter:
Ze is een jonge, zelfverzekerde en mooie leeuwin. Ze kan erg lief zijn, maar je wilt haar niet kwaad maken, want dan heb je het verbruid. Ze is erg gesteld op het platteland op de rust, maar houdt ook van de pracht en praal in de stad. Ze leert graag en zit dan ook vaak in de bibliotheek om te leren of in een vechtschool om haar vechttechnieken op peil te houden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Aurora mane Sol!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Canagan :: Algemeen :: Vestri Fera-
Ga naar: