Canagan
 
PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Quiron

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Quiron

avatar

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 21-12-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : Houten

Vestri Fera
Geslacht: Mannelijk
Herkomst: U'Conodri
Sterrenbeeld (innerlijke kracht): Vissen (water)

BerichtOnderwerp: Quiron   di dec 21, 2010 12:11 pm

Naam: Quiron, verdere namen heeft hij niet gekregen..
Leeftijd: 15 Jaar
Element: Water
Sterrenbeeld: Vissen
Uiterlijk:Lengte: 3.60
breedte: 1 meter, dikte van de vacht meegerekend

Gewicht: 255 Kilo

Hoogte: 1 meter 40

Quiron is een witte tijger, dus een witte vacht met zwarte strepen.
Hij heeft een grote spierbundel en een lange staart.
Zijn tanden zijn hagelwit en zijn ogen grijs tot bijna wit.


Karakter: Quiron houd van dromen, hij droomt dan ook vaak over een ideale wereld maar ook over van alles en nog wat. Via het dromen zoekt hij oplossingen voor problemen of zoekt de oorzaak van het uitsterven van de mensheid, door alleen zijn fantasie te gebruiken en de scenario's na te spelen. Hij is erg tacties en strategies aangelegd. Daarom zuigt hij elk beetje informatie in zich op om te kunnen analyseren en van daaruit een strategie te vormen.
Voor de rest is de tijger strijdlustig en deinst niet snel achetruit. Hij kan moeilijk zijn emoties tonen en kropt ze dan ook vaak op, door alleen te zijn of te dromen laat hij deze weer wegvloeien. Quiron kan soms wat kortaf zijn maar voor de rest is hij erg loyaal en ijverig in zijn doen en laten. Hij heeft veel energie die hij dan ook maar graag gebruikt, voor stilzitten is deze jongen niet gemaakt. Eventjes gaat wel als hij droomt, maar zelfs dat doet hij liever tijdens het rennen. Als hij te lang stil zit begint hij te ijsberen of hij word nogal geirriteerd.


Krachten:
Freeze: Hij beinvloed het water en laat dat vrijwel meteen bevriezen in allerlei formaties

Clone: Hij kan clonen van zichzelf maken die identiek aan hem zijn, gemaakt van water natuurlijk. Ze ontploffen als ze worden geraakt door een aanval. *Ontploffen is uitelkaarspatten xD

Fang: Zijn klauwen en tanden kunnen harder worden dan de gletsjers en worden dan ook meteen iets groter. Ze boren door alles heen.

Up: Hij weet uit alles water te halen. Van een kleine bloem tot diep in de aarde. Dit gebruikt hij om zichzelf te helen of voor aanvallen en verdedigen. Mede waterelement gebruikers kan hij ook helpen.

Geen kracht (mag dit?): Hij kan op ijs en water lopen zonder uit te glijden of erdoor heen te zakken.


Quirons doel: Quiron heeft besloten om zo veel mogelijk te helpen waar hij kan. Desnoods met zijn spieren anders wel met zijn brein. Hij zal proberen zichzelf nuttig te maken door de taken op zich te nemen al Protector. Hij zal niet aarzelen om andere dieren te verwonden als ze de weg naar Het Paradeis in de weg zitten. Zijn tweede doel is zijn familie terug vinden, dat hij is kwijtgeraakt. Door het verlies van zijn geheugen en herinneringen is hij alleen. Al geloofd hij dat er ergens familie moet rondlopen. Iemand die hem zijn ketting had gegeven.

Quirons Verleden: Eigenlijk heeft Quiron weinig meegekregen van zijn verleden. Ooit heeft hij een flinke val overleefd, maar de prijs daarvan was dat hij zijn verleden en herinneringen moest achterlaten. Nu is hij een nieuw leven begonnen, maar stieken hoopt hij dat hij ooit flinters van vage herinneringen terug zal krijgen.

Invertaris: Quiron heeft een amulet. Het touw is gemaakt van een wortel die groeid in het water. De wortel is versterkt door een element en kan zich vervormen aan de breedte van zijn poot. Aan dit touw/wortel zit een saphier in de vorm van een druppel. Deze is diepblauw. Hij geloofd erin dat zijn moeder deze bij zijn geboorte heeft gegeven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://fuocorose.deviantart.com/
 
Quiron
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Canagan :: Algemeen :: Vestri Fera-
Ga naar: